Jumat, 24 Maret 2017

Tugas Softskil_Bahasa Inggris 2 ( Subject Verb Agreement)



Name   : Intan Ardialistian Dita Dewi

Class    : 4EA10

Npm    : 14213424


“Bahasa Inggris Bisnis 2”


Part I : Multiple Choice
1.      That women is ………... Married
a.       Too young to got
b.      Too young to get
c.       To get too young
d.      Too young get

2.      I wake up early in the morning ……….. the traffict jam.
a.       Avoiding
b.      Avoid
c.       To avoid
d.      For avoid

3.      We must be ………… to face the most difficult problem in our life.
a.       Prepare
b.      Prepared
c.       Preparing
d.      To preaper

4.      There……. Many ways to say thank you
a.       are
b.      Is
c.   Was
d.  Were

5.      After I had Finished my study, I ………… a job
a.       Decide too look for
b.      Decided to look for
c.       Decided to looked for
d.      Decide to looked for

6.      Let …………. The job.
a.      We Finish
b.      We to finish
c.       Us finish
d.      Us to finish

7.      My Husband didn’t allow me …………. Overtime until late at night.
a.       To working
b.      Work
c.       Worked
d.      To work

8.      Could you ……….. a bit faster since we are late already ?
a.       Go
b.      Went
c.       Gone
d.      Goes

9.      Physics………… been my favorite subject since I was 15 years old.
a.        Is
b.        Are
c.       Have
d.      Has

10.  We will be helped ………..our job by our manager.
a.      To carry out
b.      Carry out
c.       Carries out
d.      Carried out
 



“Part II : Error Analysis”

1.      Thomas laid  (A) on the beach for (B) one hour yesterday  (C) for  sunbathing (D)
Answer : (A) Lay
2.      If you need (A) some more information(B), please don’t (C)  hesitate contact(D)
 us at our 0ffice number
Answer : (D) Hesitate to contact
3.      I don’t know (A)  why she refuses (B) accept the gift(C)  from  me (D)
Answer : (B) Refuses to accept
4.      For their lives (A) , some farmers rise (B)  chickens, ducks (C) and fish (D)
Answer : (B) Raise chicken
5.      Yesterday, we (A) saw him to cross (B) the street (C) in front of (D) the post office
Answer : (B) Saw
6.      The (A) girls walks (B)  to(C)  school(D).
Answer : (B) Walk
7.      I hated (A) to ask Belinda, whom (B) is a very stingy (C) person to lend (D) me money.
Answer : (B) Who is
8.      My Mother was always (A) able to (B) make me smiled (C) in my life (D)
Answer : (C) Smile
9.      The little girl (A) spoke so quiet (B) that I could (C) hardly hear her (D).
Answer : (B) so quietly
10.  Lola look(A)  more (B) better than (C) Gina in a leather (D) coat.
Answer : (A) looks
11.  Are you patient (A) enough wait (B) for the result (C) of your Methematics (D)
Answer : (B) to wait
12.  In this situation (A), everybody knows (B) that it is (C) dangerous go (D) out alone
Answer : (D) to go
13.  We want to (A) eat the food soon since (B) it really (C) tastes deliciously (D)
Answer : (D) taste delicious
14.  The horse (A) run (B) throught the (C) field (D)

Answer : (B) runs
15.  Wether to buy (A) or rent a car are (B) an important (C) financial (D) question
Answer : (B) Is



                                    


 










































Tidak ada komentar:

Posting Komentar